White Labs webinar for gjærhåndtering.

I nettbutikken vår har vi nå fått inn fersk gjær fra White Labs ! 2018 ser ut til å være et godt år med lærerike workshops fra nettopp White Labs for deg som er interessert i temaet. USA er langt unna og derfor er er det helt fantastisk med webinar muligheter!
Temaene White Labs tilbyr er fra gjærhåndtering for bryggerier til gjæring for destillatører. Man vil lære det grunnleggende om gjær, dens metabolske prosess og hvordan man gir gjæren de beste forhold for en optimal fermentering.
Nyhet hos ølbrygging
White labs produserer rene og flytende gjærkulturer for drikkevarer av høy kvalitet, og nå finner du herlig fersk gjær hos oss. Når du skal velge gjær til ølet ditt, er det naturlig nok lurt å tenke på hva slags øl du skal lage og velge en gjær som passer dette. Vørteren er gjærens bolig og dens næring. Derfor blir gjæren naturligvis påvirket av vørterens ulike stoffer.
Kommende profesjonelle klasser:
-
Yeast Handling for Distillers on June 4 & 5 in Asheville, NC (webinar available)
-
Yeast Essentials 2.0 on June 6 & 7 in Asheville, NC (webinar available)
-
Yeast Essentials 2.0 on August 16 & 17 in San Diego, CA (webinar available)
-
Yeast Handling for Brewers on September 18 in Boulder, CO
-
Yeast Essentials 2.0 on November 5 & 6 in Asheville, NC (webinar available)
På oversikten under ser du hvordan White Labs produserer gjær med sitt FlexCell™ system.