Ønsker du en liten vri på den tradisjonelle laksen? Prøv en herlige porterglasert laks. En glad laks som er glasert med porter, og byggotto laget med øl. En sunn rett som serverer nye smaker til ganen. Du trenger: (Denne […]
Ønsker du en liten vri på den tradisjonelle laksen? Prøv en herlige porterglasert laks. En glad laks som er glasert med porter, og byggotto laget med øl. En sunn rett som serverer nye smaker til ganen. Du trenger: (Denne […]
Øl og sjokolade, passer det sammen eller er du litt skeptisk? Det er du isåfall ikke alene om, men ekspertene skryter, øl passer kjempe godt sammen med det søte, du må bare velge riktig type. I tillegg viser forskning fra […]
Du måtte klikke deg inn på dette innlegget ikke sant? Altså du VET at påsken er reddet når du kan sette tennene i et saftig lammebryst med smak av karamellmalt mens du sipper til den hjemmebrygga påskølen din…. Vi er […]
De fleste av oss har vel blitt utsatt for en knusktørr kalkun, så vidt reddet av en kremet saus. Heldigvis finnes det råd, og løsningen er naturligvis – øl. Nærmere bestemt øl-i-kalkun. Vi har funnet en glimrende oppskrift! Dette […]
Lag deg herlige ølkarameller som smelter på tungen i en himmelsk blanding av søtt og salt. De er enkle å lage og du kan lage de med ditt eget hjemmebrygga øl. Perfekt julekos og en perfekt julegave Vi skal vel være […]
Høsten er suppetid og nå finnes det nydelige ferske gresskar i butikkene. Denne suppen var veldig populær på Sørlandsmesterskapet i Ølbrygging og vi deler derfor denne deilige oppskriften med dere på Ølforum. Du trenger: (Dette gir ca 1 l […]
Deilig løksuppe med stout Løksuppe som nytes høst-tid kan være med å holde forkjølelsen borte. I denne fantastiske løksuppen er stout en av ingrediensene – noe som gjør denne suppen til en vinner! Og når du nyter den med […]
Elgkjøtt som er mørnet i øl er en fulltreffet og noe alle bør spise iallfall én gang i livet! Elg i bayer er perfekt å lage en dag du har god tid og kan testsmake litt på brygget mens gryta putrer. […]
Det er ikke sommer uten å iallfall ha ét lag med reker og hjemmebrygget øl. Her er en enkel rett du kan forberede opp til 2 dager i forveien. Den blir faktisk bedre om den oppbevares kjølig noen dager før […]
Vi er gode på festivaler i Norge, og ettersom interessen for øl og øltradisjoner er voksende også her til lands, så popper ølfestivalene opp som kork i en badestamp. Vi kan ikke skrive om alle, men vi har funnet fire […]