Pinsehelg er bryggetid

Mai kliner til med inneklemte dager og langhelg, pinsen er perfekt til bryggetid. Sommeren har kommet over store deler av Norge og du kan nå glede deg over ølbrygging ute på terrassen eller med garasjedøren åpen. For mange er det rett og slett vanskelig å legge seg tidlig på denne årstiden og hva er da bedre enn å brygge øl til solnedgang og soloppgang (eller midnattsol)?
Sommeren er tiden for grillmat med en kald hjemmebrygga øl, krabbekoking, rekespising på brygga og sosiale utekvelder. Selv om vi elsker vinterens innebryggekvelder hyller vi også sommeren for å være den perfekte ølbrygger årstiden!
Derfor er pinsehelgen perfekt til ølbrygging
1. Forhåpentligvis har du god tid til å sette deg inn i hjemmebrygging ved en eller flere fagbøker om ølbrygging. I vår nettbutikk har vi et godt utvalg bøker som du kan se nærmere på her.
2. Inneklemte dager og langhelg gir en mindre stressende hverdag. Mindre stress gir plass til å virkelig nyte hjemmebrygging. Det beste er å ha god tid når man skal brygge. Prosessen krever tid både med klargjøring og rengjøring av utstyr samt selve kokingen. Kanskje du nå endelig har tid til å sette et brygg du har hatt lyst å teste ut lenge, men ikke hatt tid til. Da er det bare å nyte bryggekos, sjekk ut våre populære ølsett her.
3. Dagene er lange nå dere! Solen går nesten ikke ned, og sammenlignet med vinteren føles det som man har mye mere tid. Så kanskje du nå endelig klarer å komme litt vekk fra tidsklemma.
4. Naturen bugner av deilig rabarbra nå, og om ikke lenge kommer jordbær og andre go´saker du kan plukke selv og så bruke i brygget ditt i sekundærgjæringen. Mangler du tilsetninger finner du et godt utvalg her. Les også: Fruktøl – uendelige muligheter og perfekt sommerdrikk!
5. Fordi det er varmt på sommeren er det ekstra behov for å ha god, kald drikke tilgjengelig. Gjør derfor klar flaksene og fatene. Vi selger godt utvalg av både flakser og fat som du finner her.
6. HUMLE – du kan dyrke og høste din egen humle på sommeren! Les også: På tide å dyrke sin egen humle.
Masse lykke til med ølbrygging i helgen og GOD PINSE 🙂 !